Ascentie avonden

1 x per maand verzorgen Bart en ik een ascentieavond.

Tijdens deze avond gaan wij in meditatie en op reis naar Arcturius, naar onze ziele-groep. Ook worden er persoonlijke stukken geheeld die avond, of processen in gang gezet. Wij nemen je ook mee op reis met de draken-energie. We maken een reis naar het midden aardegrid of cosmische grid. Dit kan per avond verschillend zijn.

Wij zetten een energieveld neer waarin iedereen op zijn of haar eigen manier kan groeien, helen, voelen, ervaren en zijn.

Het uitgangspunt van de avond is persoonlijke groei voor de deelnemers.

Het verloop van de avond zal telkens anders zijn, afgestemd op de groep. Het aantal deelnemers op deze avonden is maximaal 15.


Deze avond wordt gehouden in de zaal van de Heremiet, Begoniastraat 15 Eindhoven. Aanvang 20.00 uur, zaal gaat open om 19.30 uur. Entree 22 euro. Wij vragen je op tijd aanwezig te zijn, om 20.00 uur gaat de deur dicht, te laat komen is storend voor de groep.

Aanmelden is noodzakelijk op cathrienector@hotmail.nl


Data voor najaar 2018: 21 september, 19 oktober, 23 november en 14 december.MULTI-DIMENSIONALE HEALING DAG 10 NOVEMBER 2018

Lieve mensen, op 10 november organiseren wij weer een multidimensionale healingdag in Eindhoven.

Dit keer gaan wij nog meer de diepte in, gericht op de blokkades bij de deelnemers.

Ook gaan we een veld neerzetten voor het ascentieproces van het collectief. We gaan de trilling verhogen bij alle deelnemers, dus er gaat veel gebeuren. Het wordt een groeiproces voor jou persoonlijk en voor het collectief.

Wij gaan dit doen door middel van:

  • Geleide meditaties met draken, Arcturianen, eenhoorns en soundhealing
  • Healingen
  • Persoonlijke afstemmingen
  • Orgonites
  • Samen klanken maken.

Kosten voor deze dag: 55 euro, incl. koffie,thee, water,fruit en iets lekkers. Exclusief lunch, die dien je zelf mee te brengen, er is daar geen gelegenheid deze te kopen.

Maximaal aantal deelnemers is 30. Aanmelden is noodzakelijk via info@goldenhearts.nl

Na aanmelding krijg je een bevestiging en verdere informatie.

De dag wordt gehouden in zaal de Heremiet, Begoniastraat 15 Eindhoven. Aanvang 11.00 uur, inloop vanaf 10.30 uur. Einde rond 16.00 uur.

Er hebben zich al heel wat deelnemers aangemeld, dus wees er snel bij.