WORKSHOP

Heb jij het leven waar je van droomde?

Leer dit in 3 middagen.

1e dag: VERLANGEN

Waar verlang jij naar? Waar verlangt jouw ziel naar? Wat is jouw diepste verlangen? Deze middag gaan wij op ontdekkingsreis zodat je een start kan maken naar een nieuw en gelukkig leven.


2e dag: VERWERKEN

Wat houdt jou tegen om je droom waar te maken? Wie houdt je tegen?

Wanneer je als mens wil groeien, moet je ervaringen verwerken, zaken achter je laten, ruimte maken voor nieuwe ervaringen, nieuwe wegen, nieuwe processen.

Belangrijk in deze fase is dat je de tijd neemt om te verwerken. Zie het als een korte herstelperiode om jezelf voor te bereiden op wat komen gaat. De ervaringen die jou tot dit punt hebben gebracht, moeten eerst een plekje krijgen, zodat het oude en het nieuwe zich niet met elkaar vermengen.


3e dag: ROEPING

Je komt in contact met je roeping. Als dat gebeurt dan wordt er een diep verlangen aangeraakt en kan je niet anders dan daar gehoor aan geven!

Het kan niet wachten, zo sterk is dit gevoel! Ineens zijn alle gevoelens van angst, twijfel en onzekerheid verdwenen. Het voelt of je ontwaakt uit een diepe slaap, alsof iets of iemand je dwingt om te gaan doen waar je voor gekomen bent.

Data: zondag 29 oktober, 26 november en 10 december voor slechts 99 euro. Locatie De Eijnder, Eijnderplein 1 Someren-Eind.

Graag aanmelden via contactformulier of cathrienector@hotmail.nl