Healen met drakenenergie.

Drakenenergie is een hele oude energie afkomstig uit andere dimensies. In de oudheid toen onze planeet nog in 5D leefde, waren de draken vollop aanwezig.

Wij kennen de draken uit de mythen en sprookjes, helaas werden ze vaak als negatief en gevaarlijk afgeschilderd, terwijl het tegenovergestelde waar is.

Draken hebben een enorme power en en helende energie en zijn in staat in om samen met buitenaardsen te werken in andere dimensies.

Drakenkrachten leiden je direct naar de kern van niet doorleefde/ geblokkeerde energie. Drakenenergie dient gevoeld te worden, deze energie komt dus direct je gevoelswereld binnen en maakt contact met het hart. Het hoofd is niet in staat om energie te doorvoelen en energie heeft het vaak nodig om gezien en gevoeld te worden, wil zij kunnen transformeren.

Draken zijn in deze tijd, net als dolfijnen ,walvissen en elven etc. sterk aanwezig in het collectief. Hierdoor voelen veel mensen een niet verklaarbare band met deze prachtige wezens. Draken dienen zich op een gegeven moment in je leven aan, zij wachten op degenen die zover zijn om deze krachten weer in zichzelf te her-en erkennen. Het belangrijkste is dat je zelf goed voelt of drakenenergie nu in jou geactiveerd kan worden. Niet iedereen is toe aan de liefdevolle, maar meedogenloze kracht van drakentransformatie. Draken verschijnen vaak aan hen die hun hart al dermate geopend hebben en zuiver zijn van intentie.

Daarnaast is het zo dat mensen die er klaar voor zijn om weer drager te zijn van deze energie, in zichzelf de poorten in het collectief openen, zodat de drakenorde weer zijn plek in ons bewustzijn inneemt. Er zijn verschillende soorten draken, waarvan hun specifieke energie overeenkomt met de trilling van een bepaalde kleur. Elke draak vertegenwoordigt bepaalde eigenschappen en krachten en heeft een duidelijke taak en doel. Wat alle draken met elkaar gemeen hebben is dat zij allen meewerken in het ascentieproces van de aarde ( verhoogd trillingsniveau). Draken komen nu in het collectief naar boven omdat zij het transcendentie en ascentieproces van de mensheid en de aarde ondersteunen. Zij zijn een belangrijke brug in de overgang naar de 5e dimensie en de hogere dimensies.

Zij zijn medescheppers van de kosmos en hebben zich beschikbaar gesteld om in de onvoorwaardelijke liefde van eenheid en gelijkheid met alle rijken samen te werken.
Hun energie werkt sterk transformerend, heeft heling, zuivering en reiniging tot doel en maakt snelle manifestatie mogelijk.

Bart is hoeder van zowel het kosmische drakengrid als het aardse drakengrid en is daarom een krachtig healer en mag als hoeder mensen door de poorten halen van de diverse drakengrids, om als drakenrijder te initiëren en te leren healen vanuit het draken collectief.