Aquarius tijdperk en de kracht van Atlantis.

Sinds het Aquarius tijdperk is ingegaan is mij een nieuwe healingmethode aangereikt, dit in connectie met Atlantis.

Deze methode heeft zich stapsgewijs bij mij ontvouwd. Het is zo bijzonder hoe dit werkt!

Een nieuwe vorm van healen , het is heel bijzonder om dit te ervaren.

Tijdens deze healing gaan wij op reis naar Atlantis, daar ontvang je een bijzondere en zeer diepgaande healing door verlichte meesters en krijg je een “healingtool” aangereikt.

Deze is niet alleen voor jou ter ondersteuning , je kan deze ook gebruiken om andere mensen mee “aan te raken”. Voor de mensen die bij mij de blauwdrukhealing hebben gehad is het een ongelooflijk mooie aanvulling.

De lichtcodes en kristallijne energie zijn nu beschikbaar voor iedereen en kan zich zo gaan verspreiden onder de mensen. Het is mijn taak om deze tools te verspreiden over de aarde via mensen die er klaar voor zijn.

Kosten zijn 88 euro. Je kan een afspraak maken via cathrienector@hotmail.nl of telefonisch 040-2838223.Oude contracten van ziele-delen verbreken.


Een overziel bestaat uit 144 ziele-delen, 1 deel van jouw overziel ben jij hier op aarde.

De andere 143 ziele-delen kunnen overal zijn, op aarde, op andere planeten, in andere dimensies. Nu komt het regelmatig voor dat er nog een ziele-deel “gevangen” zit in een contract, bijvoorbeeld een voortplantingsprogramma bij de reptilians, of een “offer” programma vanuit het oude Egypte.

Het kan zijn dat de andere delen van je overziel, incl. jij hier last van hebt, je belemmert in je spirituele groei omdat de programma’s van deze delen in een lage trilling plaatsvinden. Deze programma’s kunnen ook bij jou minder prettige eigenschappen naar boven halen, om de trilling maar zo laag mogelijk te houden.

In een speciale healingsessie kunnen die contracten verbroken worden en de betreffende ziele-delen uit de programma’s gehaald worden en geheeld worden.

Dit is een ongelooflijk diepgaande healing, tot in de kern van je ZIJN.

De tijd is aangebroken dat dit soort contracten verbroken mogen worden, we hoeven deze lage stukken niet meer mee te slepen als een oude last waarvan we nooit los schijnen te komen.

Er zijn inmiddels heel wat mensen die deze healing hebben ontvangen en zij beschrijven het als een

life-changing experience.

Heb jij ook het gevoel dat er hele oude diepe patronen en overtuigingen jou in de weg staan verder te groeien? Neem dan contact met ons op. Via mail cathrienector@hotmail.nl of bel. 040-2838223. Kosten 125 euro.

HEALING ALGEMEEN


Ieder mens loopt zijn/haar pad. Vaak komen er stukken op je pad waar je niet zo blij mee bent. Lessen die zich lijken te herhalen. Je komt er maar niet vanaf. Zoek je begeleiding op je pad, zoek je balans zowel lichamelijk als spiritueel?

Deze healing betreft in 1e instantie het opruimen van belemmerende blokkades, doorsnijden van emotionele strengen die nog in je systeem zitten en je tegenhouden voluit te kunnen leven. Karmische stukken worden geheeld.

Het vertrouwen herwinnen in je eigen kracht en het juk van belemmeringen mag af.

De weg vrijmaken naar je hogere zelf (de innerlijke bron van wijsheid die bij iedereen aanwezig is.)

Vanuit al je levenservaringen (lessen) jezelf ontwikkelen en zijn wie je werkelijk bent

Boodschappen worden doorgegeven zodat je je verder kan ontwikkelen op je levenspad. Kosten 88 euro.