• Je bent en blijft zelf te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen welzijn. Wanneer je een consult,behandeling of cursusbij Golden Hearts Healing Centre afneemt,  ga je er ook mee akkoord dat deze verantwoordelijkheid bij jezelf ligt en wij slechts een advies en handvatten geven, zodat je jezelf verder kunt helpen op je levenspad. 
  • Het consult, behandeling of cursus is te allen tijde persoonlijk gericht en bedoeld voor de persoon die op dat moment bij ons in de praktijk een consult, behandeling of cursus afneemt. Houdt hier alstublieft rekening mee wanneer je zelf de opgenomen of geschreven informatie verspreidt naar anderen.
  • Op alle lesmateriaal rust copyright. Het is niet toegestaan geluidsopnamen en geschreven woorden van ons consult te verspreiden of door te spelen aan de media of derden zonder schriftelijk toestemming van Cathrien Ector of Bart Maas.
  • Wij mogen een afspraak weigeren indien deze niet correct voelt. Cathrien Ector en Bart Maas zijn niet aansprakelijk voor eventuele reiskosten welke hieruit voort kunnen vloeien.
  • Indien je een behandeling wenst maar onder behandeling bent bij een arts of een andere hulpverlener, overleg je dit met deze en geef je dit tevens bij ons aan. Wanneer een behandeling bij ons door de arts of andere hulpverlener wordt afgeraden, stel je ons van deze informatie ook op de hoogte.
  • Zaken die als zijnde medisch advies worden geïnterpreteerd, mogen nooit als dusdanig worden geïnterpreteerd aangezien wij geen arts zijn. Ga bij twijfel over je eigen (psychische en/of fysieke) gezondheid altijd naar de huisarts of een medisch specialist.
  • Wanneer wij een afspraak op een bepaalde tijd hebben staan, wordt er van je verwacht dat je op deze tijd aanwezig bent. Mocht je verhinderd zijn, probeer dit dan zo tijdig mogelijk aan te geven zodat ik deze ruimte aan iemand anders kan geven. Mocht je na 15 minuten na aanvang van de afspraak, niet op komen dagen zonder dit aan te geven middels mail, sms of telefoontje, vervalt de afspraak en is het mogelijk een nieuwe afspraak te maken. Echter pas op de eerstvolgende beschikbare datum.
  • Indien je nog vragen hebt over deze Algemene Voorwaarden, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier voor de afspraak. Je kunt dit tijdens het eerste telefonisch of mail-contact met mij aangeven.
  • Een afspraak kan enkel doorgaan indien je akkoord bent met deze Algemene Voorwaarden zoals hier omschreven. Indien je een contactformulier verzend, ben je akkoord met deze voorwaarden. Golden Hearts Healing Centre (Cathrien Ector en Bart Maas) zijn onder geen beding verantwoordelijk voor de tevredenheid van de klant.